/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
                                 Van logies tot ALL INCLUSIVE is mogelijk!
beginpagina » de kosten

de kosten

De kosten bedragen € 270,00 per persoonop basis van een verblijf all inclusive . Dit is een vast bedrag: er zullen dus geen andere kosten in rekening worden gebracht*. Als u besluit om van enkele diensten geen gebruik te maken, of korter te verblijven is er geen restitutie mogelijk.

Indien er een overeenkomst wordt gesloten, betaalt u € 60,00 per persoon. Als de betaling binnen is, krijgt u hiervan een schriftelijke bevestiging en is de reservering een feit. Dit bedrag wordt niet gerestitueerd. Het blijft echter tot het laatste moment mogelijk om een opengevallen plaats aan een ander over te dragen.

Het restant bedrag, € 200,00 betaalt u uiterlijk 4 dagen voor aankomst of u betaalt contant op de dag van aankomst.

Kiest u voor alleen logies dan is het bedrag € 35,00 p.p. per nacht

* Behoudens kwijtraken of stukmaken van een onderdeel van de inventaris  

Betaling via ASN bank 707447054 tnv JPP Crienen Nijmegen.

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb